Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hippefruitmand.nl lanceert abonneeservice

Tholen - Hippefruitmand.nl gaat zijn diensten aanvullen met een abonnementenservice voor het leveren van vers fruit aan particulieren en bedrijven. Eigenaren Marco & Miranda van Overveld zien ruimte voor groei met deze nieuwe service waarin Hippefruitmand onderscheidend wil zijn door tegen een vaste prijs maatwerk te leveren. Dit is mogelijk door de ruime ervaring die het bedrijf al heeft in het samenstellen van cadeaufruitpakketten.

Hippefruitmand.nl verzorgt al langere tijd fruitmanden op maat en werkfruit. Marco heeft een ruime ervaring en weet precies wat hij wil en kan bieden. "Voor klanten met een abonnement werken wij met een vaste prijs, inclusief bezorging. Door goed in te spelen op de seizoenen houden wij de prijzen aantrekkelijk en het aanbod gevarieerd." Marco kijkt tevreden terug op de ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Hippefruitmand.nl zit in een stijgende lijn. Vooral bedrijven tonen steeds meer interesse in gezonde attenties en traktaties voor hun medewerkers en relaties, vertelt hij.

Bijschakelen
Rondom Kerst hebben ze veel en mooie extra bestellingen mogen verwerken. Maar niet alleen tijdens feestdagen moet Hippefruitmand.nl bijschakelen. Hippefruitmand.nl is gespecialiseerd in het samenstellen van op maat gemaakte fruitgeschenken voor speciale gelegenheden zoals geboortes, verjaardagen, jubilea, en meer. Er zijn talloze gelegenheden waarop bedrijven een gebaar willen maken met een gezond cadeau. Of het nu gaat om een jubileum, verhuizing, een nieuwe uitdaging waar het team samen aan werkt, of simpelweg omdat ze dagelijks door weer en wind naar hun werk komen en wat extra vitamines kunnen gebruiken. Bij Hippefruitmand.nl verwerken we het hele jaar door vele grote en kleine bestellingen."

Gezonde attentie voor medewerkers bij Hippefruitmand.nl

"Door iets extra's toe te voegen, zoals een fles wijn, knuffel of chocolade, maken we onze fruitmanden geschikt voor elk moment. Bij ons is veel mogelijk, dat is een van onze sterke punten," zegt Marco. "We denken graag met de klant mee, zodat de fruitmanden volledig aan hun wensen voldoen."

Die flexibiliteit is ook aanwezig in hun abonneeservice, die tegenwoordig toegankelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Marco: "Ons assortiment varieert van een fruitpakket met 15 stuks fruit tot grotere pakketten. Klanten hebben de mogelijkheid om de inhoud naar wens aan te passen, zodat ze kunnen kiezen voor fruit dat het beste past bij thuisgebruik of op kantoor. Op deze manier proberen we verspilling van fruit te voorkomen." Hippefruitmand.nl beoordeelt ook proactief de geschiktheid van de geselecteerde fruitsoorten. Marco voegt toe: "Het is zelfs mogelijk om ananas of mango toe te voegen aan het pakket, maar in een kantorencomplex is dat niet altijd even praktisch. In dat geval nemen we even contact op."

De bezorglogistiek van Hippefruitmand.nl is uitbesteed aan Post.nl en Trunks, waardoor het mogelijk is om in heel Nederland en Belgiƫ te bezorgen, van maandagavond tot en met zaterdag, en zelfs meerdere keren per week. Trunks verzorgt de consumentenbezorging in de avond, terwijl PostNL overdag bezorgt bij bedrijven, ziekenhuizen en consumenten. Bij het afsluiten van de abonnementsservice kan de klant aangeven of hij het pakket overdag of 's avonds bezorgd wil hebben. Hippefruitmand biedt hierin flexibiliteit. "We onderhouden een nauwe samenwerking met PostNL, wat zorgt voor directe verwerking van onze pakketten en minimaliseert vertragingen, zelfs tijdens drukke periodes zoals Black Friday en de kerstperiode. Op die manier kunnen wij een goede bezorging garanderen."

Hippefruitmand.nl is volledig gefocust op het verzorgen van een perfecte fruitmand, naar wens en met kwaliteitsfruit. Inkopen doet Hippefruitmand bij de groothandels Aartsen Fruit, de Groot Fresh Groep en Veenvliet in Breda. "De hoge kwaliteitsnormen van Hippefruitmand.nl worden gegarandeerd door goede afspraken met onze leveranciers en bezorgdiensten, evenals door de deskundigheid van onze medewerkers bij het inpakken. Met een gemiddelde klanttevredenheid van 9,1, zoals vermeld op onze website, zijn we trots op de positieve waardering die we ontvangen", aldus Marco. "De kwaliteit wordt ook gewaarborgd door de zorgvuldige wijze waarop we het fruit verpakken. De Hippefruitmand is speciaal ontworpen om fruit op de best mogelijke manier te verzenden. Daarnaast is het karton van de Hippefruitmand FSC-gecertificeerd en 100% recyclebaar." Marco benadrukt dat dit niet alleen een kwestie is van aandacht en zorg voor het heden, maar ook voor de toekomst van het bedrijf.