Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse groenten- en fruitverwerkende bedrijven op werkbezoek in Deventer

Zes grote bedrijven in de groenten- en fruitverwerkende industrie waren twee dagen op werkbezoek in Oost-Nederland. Agrofood makelaar Jochem Wolthuis had hen uitgenodigd om kennis te nemen van nieuwe trends en ontwikkelingen vanuit Oost-Nederland die voor hun bedrijven relevant zijn.

Als eerste werd de Wageningen Universiteit bezocht. Daarna was er ruimte voor bedrijfsbezoeken. Zo werd RBK Group in Deventer bezocht. Zij ontwerpen foodfabrieken door heel Europa en namen de Duitse gasten mee in de nieuwste ontwikkelingen, zo meldt MKB Tradoffice. Daarna volgde een bezoek aan Metos NL / Rendisk op bedrijventerrein A1. Dit was het decor van een ronde tafel met diverse regiobedrijven die op Foodgebied interessante proposities te bieden hebben. MKB Tradeoffice had op verzoek van Jochem diverse bedrijven hiervoor opgelijnd. Naast gastheer Metos NL / Rendisk waren dit Van Remmen UV Technology, MA-IT | MyAutomation | Industriƫle Automatisering, Machinefabriek Geurtsen en Avantes.

"De Duitse gasten waren onder de indruk van wat Oost-Nederland en de regio Deventer op dat vlak te bieden had. Ook mooi om te zien was dat de verschillende bedrijven uit de regio naast netwerken met de Duitse gasten ook met elkaar aan het netwerken waren en afspraken werden gemaakt voor verdere verkenning op samenwerking. Een zeer geslaagde dag en dank vanuit MKB Tradeoffice aan Jochem Wolthuis voor de ruimte in het programma en speciale dank ook voor het voortreffelijke gastheerschap van Metos NL / Rendisk."

Bron: MKB Tradeoffice

Publicatiedatum: