Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwjaarsreceptie Agro Merchants Group op nieuwe locatie

Tholen - Agro Merchants keek afgelopen weekend samen met collega's uit de branche terug op het afgelopen jaar. Natuurlijk werd tijdens de nieuwjaarsreceptie op de nieuwe locatie bij de Maasvlakte-Rotterdam ook vooruitgekeken naar de verwachtingen in 2017.



Jan Harthoorn, vicepresident strategisch development benadrukt de voordelen van de nieuwe locatie. "De toplocatie in de Rotterdamse haven is ideaal voor import- en exportgoederen. Op deze locatie bieden wij een volledig servicepakket aan onder één dak met point-to-point oplossingen voor onze klanten. De eerste fase is met name opgezet voor eiwithoudende producten, maar de locatie is ook geschikt voor AGF. Voor bestaande relaties van Opticool en ADB Cool Company kan het een voordeel zijn om een deel van hun overslag vanuit onze nieuwe locatie op de Maasvlakte te laten plaatsvinden, omdat er dan een besparing in de logistieke kosten wordt behaald".
 



Klik hier voor de fotoreportage van de nieuwjaarsreceptie door Daan Sturm













Voor meer informatie:

Agro Merchants Group
info@agromerchants.com
www.agromerchants.com