Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Appel-grillpack, mega-paprika en aardbeienpunnet met spelletjes

Tholen - BelOrta had tijdens de Fruit Logistica weer een hele 'wall' aan innovaties. Sommigen waren nog bekend van vorig jaar en andere producten zagen bezoekers voor het eerst. Er waren al verschillende nieuwe producten getoond op de productshow in september 2016, zoals de roze coeur de boeuf Monterosa, rode little gem, chicoleaves, yummies en kalettes. Klik hier voor het artikel.


De 'Wall Of Innovations'.

In dit artikel worden de innovaties besproken die nog wat minder bekend zijn. Sofie Lambrecht van BelOrta: "Het was een heel goede beurs voor ons. We merken dat de BelOrta stand voor veel bezoekers een vaste waarde is geworden. De Wall of Innovations blijft ook na vorig jaar een grote aantrekkingskracht hebben."

 
Sofie Lambrecht met de Lily-tomaten.

Wild mushroom
Een nieuw product was de wild mushroom mix. "Deze speciale paddenstoelen worden regelmatig geïmporteerd, maar veel mensen weten niet dat ze ook van eigen bodem verkrijgbaar zijn. Daarom hebben we ze mooi gecombineerd in een mixverpakking."


Appel-grillpack.

Appel-grillpack
De grillpack is al wat langer bekend. "Een nieuwe telg in deze familie is de appel-grillpack met Boskoop met bruine suiker. Deze kan ook heerlijk in de oven of op de barbecue worden bereid."


De roze coeur de boeuf Monterosa in een houten verpakking. m

Lamuyo-paprika
Een andere innovatie is de mega-paprika, de Lamuyo. "Deze paprika is heel groot en langwerpig in vergelijking met de 'gewone' paprika. Oorspronkelijk komt hij uit de Mediterrane landen. Deze paprika is ideaal om te grillen vanwege de dikkere huid."


 
Courgettini
"BelOrta's courgettini is een groene kleine courgette met een zachte textuur en smaakt heerlijk wanneer je deze grilt op de barbecue of in de oven."
 
Friseline
"De meest gefotografeerde innovatie bleek de Friseline, een frivool en knapperig nieuw type sla. Zeer verfijnde groente, zowel in smaak als in presentatie."



Aardbeienverpakking met een spelletje

Naast de Wall of Innovations waren er bij BelOrta nog andere plaatsen waar producten werden uitgestald. "Ook nog niet zo bekend zijn de verse kruiden die worden aangeboden in potjes. Bij aardbeien bieden we sinds kort een nieuwe punnet, met een reeks spelletjes achterop. Zo is het helemaal 'fun' om aardbeien te eten. Smaak en plezier worden hier op de juiste manier gecombineerd."



Voor meer informatie:
Sofie Lambrecht
BelOrta
Tel: +32-(0)15 56 5292
sofie.lambrecht@belorta.be
www.belorta.be