Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Internationaal Kiwi Congres, 27 april, Thessaloniki

Kiwi-sector in de schijnwerpers tijdens Freskon

Al voor het derde jaar op rij organiseert het blad Froutonea een internationaal congres voor de AGF-sector waarbij aandacht geschonken zal worden aan technologische ontwikkelingen en trends. Dit jaar staat de kiwisector hierbij centraal. Het Internationale Kiwi Congres zal op 27 april in de Griekse stad Thessaloniki gehouden worden.

Kiwi's in de spotlight
Griekenland produceert kiwi's van hoge kwaliteit en behoort tot de wereldwijde top vijf van kiwi-exporteurs. Het Kiwi Congress dat gelijktijdig met de AGF-vakbeurs Freskon plaatsvindt, zal dit jaar volop aandacht besteden aan het belang en de toekomst van de Griekse kiwi-exportsector.

Sprekers uit heel Europa
Tijdens het congres zullen sprekers uit heel Europa, en dan met name uit kiwi-producerende landen, de aanwezigen informeren over alle nieuwe ontwikkelingen binnen deze smakelijke en populaire categorie.

Wat gebeurde er voorgaande jaren?
Tijdens de eerste editie van Freskon organiseerde Froutonea het eerste Internationale Kersencongres, wat een enorm succes was en waaraan ruim 500 mensen deelnamen.

Vorig jaar werd het eerste Internationale Congres voor Groene Groenten en Asperges gehouden, waar deelnemers geïnformeerd werden over de groenten- en aspergetrends, -teelt en -handel in Griekenland en Europa.


 
Voor meer informatie:
Christina Andreakou
FRUTONEA
Tel.: +30 210 4812212
E-mail: freskon@froutonea.gr
www.froutonea.com ; www.freskon.helexpo.gr
 
HELEXPO
Tel.: +30 2310 291 161
Fax: +30 2310 291554|
E-mail: freskon@helexpo.gr
 
Publicatiedatum: