Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
merk Bright Bites

Nieuw concept mandarijnen

Tijdens de Fresh Produce & Floral Expo in Californië heeft Giumarra zijn nieuwe mandarijnenlabel Bright Bites gelanceerd. "Mandarijnen zijn het bestverkochte product binnen de citruscategorie en er lijkt geen einde aan de populariteit te komen," vertelt Kellee Harris van Giumarra. "we zij blij dat we onze klanten deze nieuwe verpakking mandarijnen aan kunnen bieden, die de vrolijkheid en het eetgemak van easypeelers benadrukt."

Dit seizoen zullen de Bright Bites verkrijgbaar zijn in zakken van 900 gram, en 1,4 kilo, die ideaal zijn voor fruitdisplays. De verpakking bestaat uit een oranje net en een felgroene omslag met een afbeelding van het Bright Bites monster. 



"Momenteel exporteren we onze mandarijnen naar Australië en Peru en de export naar Chili zal ook binnenkort beginnen," legt salesmanager Fernando Soberanes uit. "Onze Bright Bites seizoen eindigt eind september en de mandarijnen zullen begin 2018, zodra het binnenlandse mandarijnenseizoen weer aanvangt, in het winkelschap terugkeren."

Jeannine Martin, van Guimarra Reedley, vertelt dat Bright Bites van januari tot maart volgend jaar weer bij lokale telers in Californië ingekocht worden. "We willen kinderen en volwassenen aansporen om voor gezonde tussendoortjes te kiezen. Mandarijnen zitten boordevol vitamine C en zijn ideaal om mee naar school te geven of als snack."

Contact:
Megan Schulz
The Giumarra Companies
Tel: (213) 627-2900
Publicatiedatum: