Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DeltaTrak introduceert nieuwe logger met realtime toegang

DeltaTrak heeft tijdens Asia Fruit Logistica 2017 zijn nieuwe ColdTrak Import/Export Treaceability Kit gepresenteerd. 


Deze complete kit bestaat uit de nieuwe FlashLink Real-Time In-Transit (RTL) Logger, de Flashlink PDF IN-Transit Logger en ThermoTrace TTI Labels. Met dit pakket heeft de gebruiker realtime toegang tot rapportages van het temperatuurverloop, im- en exportdocumenten en inspectiecertificaten die in ColdTrack geĆ¼pload zijn. 

"De FlashLink Real-Time In-Transit logger biedt transporteurs het grote voordeel dat zij niet hoeven af te wachten tot de ontvanger de container of vrachtwagen opent. Het is nu gewoon een kwestie van de gegevens op de logger downloaden en de transportrapportage e-mailen," legt DeltaTrak directeur Fred Wu uit. 

"De RTL is een volledig uitgeruste datalogger die de temperatuur, luchtvochtigheid en kwaliteit meet. De gegevens worden automatisch in de cloud opgeslagen waar zij door transporteurs en ontvangers kunnen worden ingezien." De opgeslagen gegevens zijn ook te beschikbaar voor de traceerbaarheid van goederen, audits, HACCP-gevarenanalyse documenten en om naleving van verzekeringsvoorwaarden en WFT te checken. 

De ThermoTrace TTI Labels die het pakket bevat, bieden de gebruiker de mogelijkheid om eventuele afwijkingen in de temperatuur op palletniveau te traceren. Gebruikers kunnen deze gratis applicatie op hun smartphone of tablet downloaden en de TTI barcode scannen waarna zij onmiddellijk toegang hebben tot de transportgegevens. 

 
Voor meer informatie: 
Deltatrak
Tel: 1 800 962 6776  
Publicatiedatum: