Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress start partnership in Wit-Rusland

In februari 2018 is er een licentieovereenkomst getekend tussen Koppert Cress en Stanislav Batura-Venzelev in Minsk, Wit-Rusland. Volgens de overeenkomst zal Stanislav verschillende soorten Cress (micro groenten) en 'Specialties' gaan telen. Al deze producten worden op de markt gebracht onder het Koppert Cress merk en zullen worden geteeld volgens de strenge (voedselveiligheid (HACCP)) kwaliteitseisen van Koppert Cress.


Een klok met de Wit-Russische tijd wordt opgehangen

Toprestaurants
De Venzelev familie produceerde al microgroenten voor toprestaurants in Wit-Rusland. Koppert Cress zocht naar een oplossing om haar producten beschikbaar te maken voor klanten in dat gebied. Om die reden kozen ze om te samenwerken op het gebied van productie en levering van verschillende soorten Cress en de speciale soorten bloemen, bladeren en planten. Stanislav en zijn vrouw Anastasia Venzelev werken in hun familiebedrijf continu aan de hoogste kwaliteit producten.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
www.koppertcress.com
info@koppertcress.com

Publicatiedatum: