Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GPS-Buddy

Voertuigvolgsysteem nu ook geschikt voor motorvoertuigen

De technologie om voertuigen te volgen wordt steeds kleiner en maakt het mogelijk om een tracker te installeren op motoren. GPS-Buddy introduceert tijdens Transport Compleet in Gorinchem dit nieuwstee voertuigvolgsysteem: "Dit low-end voertuigvolgsysteem is snel, eenvoudig en uit het zicht te installeren in elk type voertuig. Het systeem is met haar afmetingen van 7,6 cm bij 4,2 cm bovendien uitermate geschikt voor motoren. Ondanks de bescheiden afmetingen biedt de GPS-Buddy Basic alle noodzakelijke functionaliteit om snel en efficiënt de realtime positie van een voertuig vast te stellen. De realtime ritinformatie is zichtbaar via de GPS-Buddy web-portal, de Studio-omgeving en de GPS-Buddy apps".



Fleetmanagers die naast voertuigen ook de keuze voor andere vervoersmiddelen bieden, hebben met de GPS-Buddy Basic de mogelijkheid om de gegevens van deze vervoersmiddelen in een beheeromgeving te registreren en beheren. Desmond van Kooten, sales director bij GPS-Buddy legt uit: "Wij hebben een breed portfolio met oplossingen om onder andere materieel en voertuigen te volgen. De OBD-connector, die eerder dit jaar is geïntroduceerd, is de meest eenvoudige manier om snel een voertuig te kunnen volgen. Het GPS-Buddy XL-systeem biedt klanten de mogelijkheid om de ritregistratie-functionaliteit naar wens en behoefte van de klant uit te breiden met specifieke oplossingen. De GPS-Buddy Basic biedt als low-end inbouwsysteem een meer permanente oplossing vergeleken bij de OBD-connector. Bovendien biedt de Basic ook voor motoren een volwaardige oplossing. Op deze manier willen wij mobiliteitsmanagers en fleetmanagers de gelegenheid geven om allerlei soorten vervoersmiddelen te monitoren en beheren binnen een omgeving."
 
De GPS-Buddy Basic is te zien tijdens Transport Compleet in Gorinchem 4, 5 en 6 september op de stand van GPS-Buddy.

Voor meer informatie:
GPS-Buddy
Transistorstraat 100
1322 CH Almere
T: +31(0)36 538 28 80
E: info@gps-buddy.com
W: www.gps-buddy.com

Publicatiedatum: