Tholen – Liefhebbers van delicatessen verzamelden zich maandag en dinsdag in Expo Houten voor de Vakbeurs Foodspecialiteiten.
Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders.
Klik hier voor de fotoreportage van de bio-standhouders.
Dit jaar vond de beurs – op vraag van de foodspecialisten - voor het eerst plaats op maandag en dinsdag in plaats van dinsdag en woensdag. Daarnaast werden er verschillende activiteiten georganiseerd. Dit heeft een gunstige invloed gehad op het aantal bezoekers. Bij het binnengaan van het gebouw, stond er al een lange wachtrij. Ook in de beurshallen zelf was het gezellig druk. En dat blijkt ook uit de cijfers: het aantal bezoekers is gestegen met maar liefst 20%.
De vakbeurs richt zich vooral op speciaalzaken en dat was ook te merken aan de stands. Producenten en importeurs toonden hun aanbod noten, zaden, kazen, wijnen en andere delicatessen. Delinuts en Koppejan Noten toonden er hun ruime aanbod aan noten en gedroogde vruchten. ‘sLandsbeste, Schulp en Dutch Cranberry Group lieten bezoekers kennismaken met hun aanbod vruchtensappen. Ook Vink Fruitboerderij toonde hun vruchtensappen en andere producten, zoals jam en stoofperen. Koen Beetsma van Biesheuvel Knoflook liet zien welke knoflookproducten zij in het assortiment hebben. Daarnaast stonden er ook bedrijven met verpakkingsmaterialen, weegapparatuur en kassasystemen, zoals Bizerba, Dijkstra en de Ridder en den Hertog.
De volgende editie voor de Vakbeurs Foodspecialiteiten staat gepland op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019 en zal wederom plaatsvinden in Houten.
Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders.
Klik hier voor de fotoreportage van de bio-standhouders.