Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Junior Account Manager

Het ene moment bereid je een grote actie bij een retailer voor, het volgende moment maak je een offerte voor een nieuwe klant. Na de lunch heb je een kort overleg en o ja! je moet ook nog wat monsters versturen. Tussendoor beantwoord je nog een aantal vragen van klanten en ben je bezig met de bedrijfspresentatie voor het bezoek van volgende week. Houd je van afwisseling, verantwoordelijkheid én van aardappelen? Grote kans dat wij een match zijn!

Wie zijn wij?

Bij Landjuweel houden we van aardappelen. Van puur natuur, van de smaak en de veelzijdigheid. Al honderd jaar! Wij houden ook van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om de beste aardappelen met een uitstekende smaak te telen, wassen, sorteren en verpakken. Dat doen we met passie én met gezond boerenverstand.

Want kwaliteit zit in onze natuur!

Junior Account Manager

(32–38 uur)


Wat ga je doen?

Als Junior Account Manager houd jij je bezig met commercie in de breedste zin van het woord. Je staat midden in de platte organisatie en bent daardoor de schakel tussen de klant en de verschillende afdelingen binnen Landjuweel. Denk hierbij aan o.a. inkoop, productie, kwaliteit en logistiek. Je maakt offertes, actievoorstellen, analyseert cijfers en bereidt klantbezoeken voor.

Je levert brede ondersteuning aan de Commercieel Directeur en bent zo betrokken bij alles wat er speelt. Je denkt mee met onze klanten waardoor je voor zowel de klant als Landjuweel onmisbaar bent voor ons gezamenlijke succes.

Na een gedegen inwerktraject krijg jij alle ruimte en vrijheid om je werk in te delen, zowel inhoudelijk als praktisch. Ben je wat later omdat je de kinderen naar school wilt brengen? Geen probleem! Ga je wat eerder weg omdat je een etentje hebt? Veel plezier!


Wie ben jij?

  • Je hebt HBO denk- en werkniveau
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden
  • Je bent creatief, neemt initiatief en trotse bezitter van gezond boerenverstand
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • Jij beheerst Excel als geen ander
  • Affiniteit met de FMCG en/of de AGF-sector is een pré


Wat bieden wij:

  • Een uitdagende, zelfstandige baan met een goed salaris. De hoogte van dat salaris bepalen we samen, o.b.v. jouw kennis, kunde en ervaring
  • Veel ruimte voor eigen invulling, ook de invulling van je uren
  • Familiaire sfeer, gezellige collega’s en een actieve personeelsvereniging met leuke uitjes
  • Laptop en mobiele telefoon
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Wil je een cursus/training volgen? Graag!
  • Gratis aardappelen voor thuis

Bekijk hier onze bedrijfsvideo https://youtu.be/fdnWGLJBqNk


Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Robin Smit, Commercieel Directeur op nummer +31 6 2740 0239 of mail naar [email protected]

Wil je het liefst morgen beginnen?! Stuur dan je CV en een korte motivatie mee.