Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MSC neemt nieuwe koelopslag in Durban in gebruik

Mediterranean Shipping Company SA (MSC) heeft de opening aangekondigd van een nieuwe koelopslagfaciliteit in Cator Manor, Durban, wat een aanzienlijke investering van 350 miljoen rand (bijna 17 mln euro) in de logistieke sector markeert. Gelegen aan 8 121005 Street, nabij Harry Gwala Rd, Chesterville, beschikt de faciliteit over een capaciteit van 10.000 pallets, bedoeld om de markt voor koellogistiek te versterken en de integriteit van temperatuurgevoelige goederen tijdens het transport te waarborgen. Deze ontwikkeling is een strategische zet van MSC om de betrouwbaarheid van de toeleveringsketen voor bederfelijke goederen te verbeteren, wat hun wereldwijde handel faciliteert.

Zuid-Afrikaanse exporteurs zullen profiteren van deze logistieke oplossing, die naadloos zeetransport van bederfelijke producten naar internationale markten belooft. Kapitein Salvatore Sarno, voorzitter van MSC Zuid-Afrika, benadrukte de rol van de faciliteit in het ondersteunen van de Zuid-Afrikaanse economie, werkgelegenheid en economische groei. De inauguratie, gepland voor 7 maart 2024, zal belanghebbenden, overheidsfunctionarissen en leiders uit de sector samenbrengen om deze prestatie en de verwachte bijdrage aan de lokale economie en gemeenschap te vieren.

Bron: freightnews.co.za

Publicatiedatum: