Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

Lucratieve bijbaan in New Yorkse restaurants

Veel reactie op 'Greta Thunberg Borrelplankie' met uitsluitend vlees

Ben Paepen, Aspergehoeve Geel:

"Restaurants kopen asperges meer en meer direct bij de teler in"

Marker, Duitsland:

"Gecultiveerde exotische paddenstoelen in plaats van wildpluk"

Rungis en Duch Cuisine slaan handen ineen

"Nederlandse eetcultuur stevig en duurzaam op de kaart zetten"

Sligro realiseert omzetstijging van 2,7 procent in eerste kwartaal 2024

Recente stormen hebben weinig impact op Zuid-Afrikaanse export van microgreens

Westfalia lanceert avocado-olieproducten

El Gerriko (Spanje)

"We hebben de witte asperge-oogst met twee maanden kunnen vervroegen"

Johann Quast GmbH op de Groothandelsmarkt van Hamburg

"Wij leveren vooral paprika's en tomaten in de Noordpoolregio"

Waarom zijn vegetarische maaltijden in vliegtuigen zo slecht?

"Bezorgmaaltijden bevatten te weinig groenten, waardoor ze vaak minder gezond zijn dan beloofd"

Toch een 11de editie Aspergebedevaart Nederlandse topkoks

Ondanks lage prijzen een lagere consumptie gesneden sla

Groothandelsmarkt Keulen

"Huidige locatie is verre van ideaal en schadelijk voor de grossiers"

Meer verse AGF voor Utrechtse voedselbanken

Team Karel van der Vorm blokkeert stoep van Rotterdams stadhuis

Früchte Krings, Duitsland:

"In sterrenrestaurants spelen groenten steeds vaker de hoofdrol"

Ton Kanters – Gezonde Genieten Schijndel

Groenteverkoop in de lift na verbouwing

Kinderarts Koen Joosten:

"Groenteteler zoek meer samenwerking met de zorg!"

Horeca Groothandel Tilburg (HGT) kiest Aptean Food & Beverage ERP

"Papierloos orderpicken en geautomatiseerd magazijnbeheer"

Groentehal Middelburg bereidt zich voor op het zomerseizoen

Fresh Direct lanceert CauliShoots

FSIN publiceert definitieve cijfers foodmarkt 2023

"Lichte groei van de foodmarkt van 2,3% verwacht"

Roelofsen Horeca Groothandel viert 25-jarig bestaan

Slimme camera's die voedselafval besparen

De oplossing tegen voedselverspilling in de horeca?

Op Altamura

"Met onze groenten- en kruidenpoeders weten we de horeca te prikkelen"

HelloFresh

HelloFresh ziet aandeel kelderen na teleurstellende update

"Chef-koks hebben moeite zich los te weken van vleesgerechten"

Fotoreportage AGF-standhouders

Horecabeurs Goes viert 60e jubileum

Van Gelder neemt rol over van slager

Nieuw bedrijfsgebouw Rungis op Nieuw-Reijerwaard

Omzet horeca blijft nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Jacket Potato-tram, een toeristische attractie in Preston

Frischezentrum Melzig breidt stapsgewijs horeca-afdeling uit

Mama's Maaltijden neemt vegan diepvriesmaaltijdenservice Vood over

Tommy Tomato bezorgt miljoenste groentelunch

Sterrenrestaurant kan ook zonder personeel