Het belangrijkste product is cichorei, ook wel bekend als donkergroene Grumolo, die bijna het hele jaar door wordt geteeld. "Rucola en asperges zijn ook heel belangrijk voor het bedrijf", vertelt Antonio D'Andrea. "We hebben twee pakhuizen van 1000 vierkante meter met gekwalificeerd personeel en goede apparatuur om onze producten te verwerken."
"De productiecyclus is in tweeën verdeeld: in de herfst en winter produceren we groenten zoals cichorei, spinazie, sla en asperge, terwijl we in het voorjaar aardbeien en groene bonen produceren. We beginnen over een paar weken met de oogst van cichorei. Daarna gaan we over op spinazie, rucola en sla."
"Dit jaar waren er gelukkig geen problemen tijdens de productiecyclus. De opbrengsten waren uitstekend en het weer droeg zijn steentje bij. Wat betreft de consumptie is er weinig veranderd sinds vorig jaar, maar dat geldt niet voor de prijs."
Voor meer informatie:
Antonio D'Andrea
Società Cooperativa Agricola La Misenate
Via Carditello 62
80027 Frattamaggiore (NA)
Tel: (+39) 81 8313741
Gsm: (+39) 335 7077003
E-mail: [email protected]
Web: www.lamisenate.it
Facebook: www.facebook.com/la.misenate