Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boekpresentatie 'Rauw, Naakt en Gezond!



Gisteren, donderdag 30 januari, presenteerde Suzanne Poot haar boek 'Rauw, Naakt en Gezond'. Een inspirerend en leerzaam verhaal waarin zij haar persoonlijke ervaringen soms letterlijk 'blootgeeft'. Suzanne Poot: de positieve en enthousiaste reacties geven aan dat de tijd nu echt rijp is om het publiek met deze 'rauwe en naakte' waarheid te confronteren. De waardevolle kennis en ervaringen die ik opdeed – onder meer bij het 'Hippocrates Health Institute'- wil ik dan ook graag delen. In de hoop daarmee een kleine bijdrage te leveren aan een 'betere wereld' waarin we op een andere manier gaan denken, eten en omgaan met ons lichaam."


Suzanne Poot en Rob Baan

De boekpresentatie vond onder grote belangstelling plaats bij het bedrijf Koppert Cress in Monster. Directeur Rob Baan, voert al jaren een pleidooi voor pure en gezonde voeding. Onder meer als medicijn tegen ziekten. Ook was hij initiatiefnemer en aanjager van het 'Nationaal Voedingsdebat' dat in 2013 werd georganiseerd. Rob Baan complimenteerde Suzanne met haar indrukwekkende verhaal en was trots dat dit bijzondere feit in de entourage van zijn bedrijf plaatsvond. Heel toepasselijk tenslotte, was de bijdrage van Restaurant Pure Passie die voor heerlijke verse en pure 'sappen en happen' zorgde.


Leonard Elenbaas van Restaurant Pure Passie.

Het boek kost € 17,95 en is sinds vandaag via de bekende boekhandels te bestellen.

Publicatiedatum: