Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op de verpakkingen van de appelen

BelOrta en Disney Cars 3 gaan samenwerking aan

De Disney animatiefiguren Bliksem McQueen en Cruz Ramirez zijn momenteel te zien op verpakkingen van vers geoogste BelOrta appelen. In elk schaaltje zitten daarnaast stickertjes van de 15 meest populaire Cars 3-personages in de verpakking, laat BelOrta weten. 


De samenwerking tussen Cars en BelOrta.

Cars 3 en BelOrta slaan handen in elkaar
BelOrta geeft aan trots te zijn om de samenwerking aan te gaan met Cars. De Disney/Pixar-film Cars 3 is sinds eind juli uit en te zien in bioscopen. De appelen zijn te koop op Cars 3-schaaltjes van 3 of 5 stuks. Fans van de bliksemsnelle helden kunnen daarenboven terecht op ww.belorta.be/cars3, hun favoriete Cars 3-personage zoeken en meteen weten welke appel bij hen past.

Stickers
In de schaaltjes kunnen consumenten daarenboven stickers vinden met hierop de afbeelding van Bliksem McQueen en zijn vrienden. In totaal zijn er 15 stickertjes met verschillende Cars 3-personages te verzamelen. Tot eind november kan de hele serie geruild worden op de speelplaats met als eindresultaat een volledige Cars 3-poster, te vinden op www.belorta.be/cars3.


De appelen met de Cars-opdruk

Publicatiedatum: