Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kok Utrechts restaurant serveert gerechten met onkruid

De kok van een Utrechts restaurant serveert gerechten met onkruid. Het gaat om kok Victor Stukker van De Keuken van Gastmaal. De luxe gerechten die hij maakt, zitten vol met wilde plantjes uit de Nederlandse achtertuin. Dat meldt RTV Utrecht.

Volgens de kok staan achtertuinen vol met producten die mensen anders voor veel geld kopen in de supermarkt. De kruiden moeten daarnaast vaak uit verre landen komen. Stukker mag bij de moestuin Maarschalkerweerd zijn kruiden plukken, die volgens hem prima geschikt zijn in salades en als basis voor sauzen. De kruiden moeten wel goed worden schoongemaakt. Daarnaast frituurt Stukker de kruiden voordat hij ze op tafel zet.

Klik hier voor een filmpje van Victor Stukker

Bron: Metronieuws
Filmpje: Verzekering Zelf
Publicatiedatum: