Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Snelroldeur met geïsoleerd deurblad

Dit nieuwe deurblad bestaat uit 2 lagen gewapend, zeer bestendig PVC (900 g/m²) met daartussen een isolatiestrip. Deze isolatiestrip bestaat uit 3 lagen "bubbelfolie" - in PE met aan elke zijde een aluminiumlaag.

Het deurblad wordt uit verschillende panelen samengesteld:
de onderste delen hebben een hoogte van 300mm, de bovenste een hoogte van 140mm. Deze kleinere panelen zorgen er voor dat het deurblad bij de eerste "toeren" goed oprolt. Tussen elk paneel is er een lasnaad van 7mm om de panelen op te bouwen.Mogelijke kleuren (RAL) : geel (1003), blauw (5002), grijs (7035) en rood (3000).

Om het geïsoleerde oppervlak zo groot mogelijk te maken, zijn de "ritsen" die het deurblad vasthouden smaller dan op de standaard deuren. Ook in de afsluitzak onderaan de deur is er isolatiemateriaal aanwezig. De thermische weerstand van een deur voorzien van dit geïsoleerde deurblad is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen van de deur maar gemiddeld is de thermische weerstand van 2,41W/m²K.

Dit is de waarde voor de volledige deur, dus metaalstructuur + geïsoleerd deurblad
Het deurblad wordt via de aandrijftrommel opgerold op de oproltrommel van de deur met een snelheid van 1,2 m/s. Het deurblad bevat geen vaste element zoals tussenregels, onderbalk, optrekbeugels of –banden. Bij het sluiten van het deurblad, wordt het deurblad volledig opgevangen in de zijgeleiders om zo een volledige sluiting te verzekeren tussen de 2 ruimtes.



De draadloze elektronische onderloopbeveiliging, zal wanneer het deurblad in contact komt een obstakel, onmiddellijk het deurblad doen oprollen. Alle deuren met een geïsoleerd deurblad zijn voorzien van reïntroductieblokken en dus zelfherstellend na aanrijding. Het deurblad is ook leverbaar op de diepvries snelroldeur type Freezer die tegen temperaturen van -30°C bestand is.

Voor meer informatie:
BEETECH BV
Altenaweg 20d
Postbus 240
5140 AE WAALWIJK
T +31 (0)416-353500
F +31 (0)416-353550
Publicatiedatum: