Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Citroen raspen: dat deed je dus altijd al fout

Kleine dingen die het leven beter maken, dat zijn de snijtips die de laatste jaren zo enthousiast gedeeld worden op internet. Nu ook eentje voor het raspen van citrus. Draai de rasp een keertje om! Rasp niet met man en macht de citroen over de rasp, maar haal met een elegante, korte, aangename beweging de rasp over de citroen.

De voordelen: de geraspte schil springt niet overal naartoe, maar eindigt netjes in de rasp. En belangrijker: de olie uit de schil verdwijnt niet in wat-je-ook-gebruikt om de citroen op de plek te houden, maar blijft behouden in de schil. Bedankt Food52.com!
Publicatiedatum: