Dit levert de training op
Deelnemers:
- vergroten de productkennis van AGF
- leren over voedselveiligheid
- kunnen producten correct opslaan en presenteren
- Inhoud van de training
- productkennis van: aardappelen, groenten, kruiden en paddenstoelen
- productkennis van fruit: hardfruit, zachtfruit, citrusfruit, noten en exoten
- vertalen productkennis naar klantgericht handelen
- hygiƫne, besmetting en bederf
- theoretische toetsing en herkenningstafel
19 dagdelen van 3 uur
Data en locaties
De training vindt plaats bij SVO in Best op de volgende avonden in 2016:
15 februari, 29 februari, 14 maart, 4 april, 18 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni, 20 juni, 4 juli, 5 september, 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november. En in 2017: 16 januari, 30 januari.
We starten om 19.00 uur.
In overleg is het mogelijk om de training op een van de SVO-locaties te volgen of in het eigen bedrijf.
Subsidie
Bent u werkzaam in een groentespeciaalzaak, dan is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Meer informatie hierover en de voorwaarden zijn op te vragen bij AGF Centrum voor Kennis en Ontwikkeling (CKO) via telefoonnummer: (0318) 648552 of www.agfcko.nl.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze training? Of op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Neem contact met ons op via (030) 275 81 81 of [email protected]. Wilt u meer informatie over ons opleidingsaanbod in groentespeciaalzaken: www.svo.nl/groentespeciaalzaak