Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Salmonella tomaten kwamen van grootste vollegrondsteler VS

Ambtenaren van het Minnesota Department of Health (MDH) hebben de afgelopen tijd 64 ziekteverwekkers gevonden, geïdentificeerd en de besmette bron verwijderd. Het bleef de afgelopen maand raak omdat de verdachte tomaten niet geteeld werden in Minnesota. Net als andere staten, die versproducten buiten hun grenzen telen, moest Minnesota vertrouwen op de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en de U.S. Centers for Disease Control (CDC) om te achterhalen van welk bedrijf de tomaten kwamen. Zowel FDA als CDC heeft het nog niet officieel bekend gemaakt, maar inmiddels is er afgelopen donderdag 15 oktober naar buiten gekomen dat het restaurant Chipotle in Minnesota, waar mensen besmet werden met de Salmonella bacterie, tomaten bij Six L's Packing Co inkochten.

Publicatiedatum: