Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Herberg verwerkt komkommersap tot gelei

Komkommer staat bekend om zijn frisse smaak. Leuk om in de zomer mee te werken. Herco van Arragon van De Herberg in Fluitenberg verwerkt het sap van de komkommer tot een frisse komkommergelei in een cannelloni. In de gelei verwerkt hij tonijnmayonaise. Het item serveert hij in een voorgerecht maar kan ook goed als amuse ter tafel komen.


Klik hier voor de videoreportage van Misset Horeca
Publicatiedatum: