Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GlobalGAP introduceert het GGN-nummer

GlobalGAP introduceert het GlobalGAP nummer (GGN) om elke afzonderlijke producent in de database te identificeren. Het 13-cijferige nummer is uniek en blijft geldig en verbonden met de producent zolang die bestaat. Op de website van GlobalGAP kan daarmee ook gezocht worden naar behaalde certificeringen.

Omdat de verpakking niet tot 1 producent per partij kan worden teruggebracht is per de GLN-code. Middels een GLN kan een locatie op basis van barcodetechnologie wereldwijd uniek en eenduidig gecodeerd worden. De GLN is naast de aanduiding van een hoofdvestiging van afzetorganisatie of teeltbedrijf, ook toepasbaar op bijvoorbeeld een loods, koelcel, laaddock, kas, afdeling, perceel of verpakkingslijn

Om de controles gemakkelijk uit te kunnen voeren wordt bij elke zending een lijst met de GGN nummers gevoegd. Door het GGN nummer in te voeren op de website van GlobalGAP (https://database.globalgap.org) kan informatie worden gevonden over: CBL registratienummer, certificering, regeling, product-status en geldigheid van het certificaat.

Voor meer informatie:
GlobalGAP Secretariat
Email: [email protected]
Tel. +49 221 57993-18
Fax: +49 221 57993-56
Publicatiedatum: