Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterappel bezig aan comeback

Een oud appelras dat langzaam, net als andere vergeten groenten en fruit, bezig is met een comeback. Het is een kleine ronde appel met een helderrode schil vol kleine stipjes.

Het zoete, lichtaromatische vruchtvlees is met rode strepen rondom het klokhuis. Als het in een gerecht wordt meegestoofd of -gebraden kleurt het vruchtvlees rood; een
van de redenen waarom dit appelras gewild is bij restauranthouders. Te gebruiken als moes, uitgehold en gevuld met bijvoorbeeld kippenlevertjes, in de hete bliksem, maar ook als ludieke kerstdecoratie in de kerstboom of kerststukjes.

Bron: Nieuwsbrief Smeding Foodservice 
Publicatiedatum: