Koks uit Duitsland vroegen zich af waarom sommige groenten zo worden geminacht. "Dit komt omdat het gezonde imago zo veel is benadrukt de laatste tijd", geven velen aan. Voorbeelden van 'gezonde, niet-populaire' groenten zijn mais, aubergines en broccoli. Restaurants zoals Mraz & Son proberen dit imago te veranderen van 'gezond' naar 'leuk' en 'lekker'. Ook met de manieren waarop het wordt gepresenteerd kan worden gespeeld, volgens de koks. Door de groenten op een leuke manier te presenteren en meer mogelijkheden aan te geven komen binnenkort weer andere groenten 'in de mode'.
Koks uit Duitsland geven groenten nieuwe 'look'
Koks uit Duitsland vroegen zich af waarom sommige groenten zo worden geminacht. "Dit komt omdat het gezonde imago zo veel is benadrukt de laatste tijd", geven velen aan. Voorbeelden van 'gezonde, niet-populaire' groenten zijn mais, aubergines en broccoli. Restaurants zoals Mraz & Son proberen dit imago te veranderen van 'gezond' naar 'leuk' en 'lekker'. Ook met de manieren waarop het wordt gepresenteerd kan worden gespeeld, volgens de koks. Door de groenten op een leuke manier te presenteren en meer mogelijkheden aan te geven komen binnenkort weer andere groenten 'in de mode'.