Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verstegen mixt haar kruiden voor vijf soorten groenten

Vol lof over witlof

Groenten zijn een onmisbaar onderdeel in onze alledaagse Hollandse maaltijd. Voor aardappelen en vlees, vis of kip vinden we in de supermarkt diverse producten om te variƫren in smaak. Voor het gezondste onderdeel, de groente, zijn echter weinig producten beschikbaar om ze net even wat extra smaak te geven. Verstegen, bekend van de kruiden in het schap, introduceert daarom vijf kant-en-klare kruidenmixen voor groenten; Groentefinish. In de supermarkt nadenken over welk kruid nu het lekkerst smaakt bij broccoli, bloemkool, witlof, wortels of boontjes is dus niet meer nodig. De groenten gaan op de gebruikelijke manier in de pan en de kruiden kunnen zo over het versgekookte potje worden gestrooid. Ook mensen met een glutenintolerantie kunnen genieten van Groentefinish, want alle mixen zijn glutenvrij. Zo is iedereen aan de dis opeens vol lof over witlof.



Over Verstegen Groentefinish

Het Groentefinish assortiment van Verstegen is glutenvrij en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Er zijn in totaal vijf verschillende varianten:
  • Broccoli; kruidenmix voor een zoete en lichte pepersmaak
  • Wortels; kruidenmix voor een frisse smaak van groene kruiden
  • Bloemkool; kruidenmix voor een heerlijke Italiaanse smaak
  • Witlof; kruidenmix voor een milde zoete smaak
  • Boontjes; kruidenmix voor een fris zoete smaak

Bereidingswijze

De groenten kunnen op gebruikelijke wijze worden gekookt, afgegoten en er kan naar smaak nog een klontje boter aan worden toegevoegd. Vervolgens wordt de kruidenmix over de groenten gestrooid en zijn deze klaar om geserveerd te worden.
 
Publicatiedatum: