Programma en sprekers
Het symposium bestaat uit een interessant ochtend- en middagprogramma. 's Ochtends worden twee bedrijven bezocht, het C&C centrum van Aartsenfruit op Fresh Park Venlo en Restaurant Bosdael van de Zorggroep NL in Reuver. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Datum van opgave wordt als criterium beschouwd.Na de lunch begint het middagprogramma bestaande uit verschillende presentaties waarbij de sprekers het thema elk vanuit hun eigen perspectief (productie, retail, foodservice & care) belichten en een paneldiscussie. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel met een hapje.
Jan Janssen, Directeur Fresh Perk Venlo, spreekt over de rol van Fresh Park Venlo als facilitator en initiator in het “ Food & Future” thema; Bob Hutten, Directeur Hutten Catering, Veghel, zal als toeleverancier in de foodservice de uitdaging in de foodketen aanpakken onder de titel “Voedsel met een i”; Anton François, Concernmanager Facilitaire Diensten Zorggroep NL, Venlo, belicht de toekomst van eten en drinken vanuit de care-kant als afnemer; Marco Duineveld, Hoofd Commercie bij Smeding, kijkt naar “Innovaties in de handelsketens”.
Het symposium wordt voorgezeten door Jochem Wolthuis, Directeur Internationaal van het GroentenenFruit Bureau in Zoetermeer. Hij zal tevens ingaan op de vraag hoe EHEC de Duitse retail op de lange termijn beïnvloedt.