Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 tot en met 12 september

"Lekkere en verantwoorde Deli XL Foodservice Fair"

Van maandag 10 tot en met woensdag 12 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. De beurs is bedoeld voor de gehele foodservice markt en opent dit jaar haar deuren onder het thema ‘Verantwoord en lekker het jaar rond met Deli XL’. Ruim 160 leveranciers, partners en klanten laten samen met Deli XL zien dat verantwoord en lekker uitstekend samengaan.
 

Paviljoen Samen Duurzaam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is één van de belangrijkste peilers bij de opbouw van het assortiment van Deli XL. In het paviljoen Samen Duurzaam strijken bezoekers neer in een proeftuin om kennis te maken met de ambachtelijke en regionale producten uit het assortiment. En voor Natuurlijk Verantwoord, met meer dan 3.500 artikelen het grootste verantwoorde aanbod binnen de foodservice.
 

Bekende namen en klanten op het podium

Midden op de beursvloer bevindt zich de ‘Smaakcarroussel’. Hier vinden dagelijks zes tot acht interessante workshops en kookdemo’s plaats. Zo gaat Waldrik Kremer (W&G) in op de bereidingstechnieken van wild. Meester Patissier Robert van Beckhoven geeft handige tips en smaakmakende demonstraties over de afsluiter van het menu en SVH Meesterkok Frans Gerrits (Unilever) laat zien hoe in de zorg de beleving van smaak positief te beïnvloeden is.
 
Ook klanten van Deli XL pakken het podium: Niels Gouda (Restaurant Natuurlijk, winnaar Puurste restaurant van Nederland) en TV-kok Ramon Beuk gaan aan de slag met biologische producten. Patrick van Haren (Restaurant Boslust) laat zien hoe met convenience schitterende en smaakvolle creaties gemaakt kunnen worden.
 

Verdieping samen met het ZorgGilde

Op de eerste beursdag vindt het mini symposium ‘How to feed the world in 2025’ plaats. Dit evenement wordt samen met het ZorgGilde georganiseerd voor facilitair managers, zorgmanagers, chef-koks en hoofden voeding in zorginstellingen. Lars Charas (Feeding Good) en Camille Verhagen (Emergis) geven beiden hun visie op eten in de toekomst, waarna Theo van Brussel (Foodstep) een forumdiscussie leidt met een aantal prominenten uit de zorg.

 

Koks! Innovatie Trofee 2012

Voor de vijfde keer vindt op de Deli XL Foodservice Fair ook de uitreiking van de Koks! Innovatie Trofee plaats. Deli XL is de gastheer van dit evenement dat wordt georganiseerd door branchevereniging Het Kokskwartet. Dit jaar hebben zich 40 leveranciers ingeschreven. Op dinsdag 11 september maakt een deskundige jury bekend welke leverancier de Koks! Innovatie Trofee 2012 mee naar huis neemt.
 

Registratie en openingstijden

Voor meer informatie over en toegang tot de Deli XL Foodservice Fair 2012 kunt u terecht op www.delixl.nl/foodservicefair. De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 10 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag 13 en woensdag 14 september van 11.00 – 18.00 uur.
Publicatiedatum: