Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bodem verbeteren door friet te eten

Op de Dutch Design Week in Eindhoven is een nieuw aardappelconcept geïntroduceerd: Frietje Precies. Het is een frietje gemaakt van aardappel, bataat en pastinaak dat op duurzame wijze is geteeld door teler Jacob van den Borne. Foodup! Brabant plaatste de eerste bestelling van 10.000 porties frites om te verkopen op de Dutch Design Week. "Onze friet is de meest bodemvriendelijke friet van Nederland", aldus woordvoerder Wim Coenraadts.

Publicatiedatum: