Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anne Kuperus (Kuperus Foods) was te horen op BNR Nieuwsradio:

"Het kostte bloed, zweet en tranen om zwarte knoflook in het schap te krijgen"

Anne Kuperus van Kuperus Foods is inmiddels alweer 10 jaar bezig om Nederland kennis te laten maken met zwarte knoflook. Dit product verkoopt hij als gepelde teentjes, puree, poeder, smaakmaker en zelfs als veevoer. In het BNR Nieuwsradioprogramma 'Groeihelden' vertelt hij over de marketing van de zwarte knoflook en zijn 'strijd' om het product in de schappen van de Albert Heijn te krijgen. Hoe hij dit voor elkaar kreeg? "Volhouden. Het heeft me jaren bellen, samples sturen, mailen en langsgaan gekost." Zijn volharding werd beloond. 

Luister hier de aflevering van BNR Nieuwsradio terug. 


Foto: LinkedIn Anne Kuperus

Voor meer informatie:
Anne Kuperus
Kuperus Foods 
Apolloweg 197
8938 AT Leeuwarden
T: +31 (0)58 3010 674
E: [email protected] 
W: www.kuperusfoods.com 

 

Publicatiedatum: