Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bitter is niet lekker, maar wel gezond

Witlof, radijs en broccoli smaken bitter maar zijn wel gezond. Toch kan je deze groenten leren eten en dat is vooral handig als je er het kroost mee wilt voeden. 

Want de meeste kinderen halen hun neus op voor spruitjes, boerenkool en grapefruit. Kees de Graaf begrijpt wel waar dat vandaan komt. "Waarschijnlijk komt dit doordat veel bittere stoffen giftig zijn. Om niet te worden opgegeten, verdedigen sommige planten zich door giftige stoffen te produceren die voor ons bitter smaken.

Klik hier voor het complete artikel van Tubantia 

Publicatiedatum: