De aardbeienwereld is volop in ontwikkeling; van de introductie van nieuwe rassen tot de opkomst van nieuwe teelttechnieken. Kwaliteit van aardbeien staat dan ook vol op in de schijnwerpers. Met onze keuzes maken we het verschil in het dagelijks leven van miljoenen consumenten. Elke stap in de keten heeft invloed op de kwaliteit van aardbeien en heeft zijn eigen uitdagingen en kansen. Daarom organiseren de AGF-experts van Normec Foodcareeen mini-symposium over de kwaliteit van aardbeien.
Voor wie?
- Kwaliteitsmanagers en keurmeesters
- Category managers en inkopers
Wat komt aan bod?
- Historie
- Teelt
- Ziekten en Gebreken
- Kwaliteitstandaarden
- Kwaliteit in de Supermarkt
- Consument
- Toekomst
Presentatie:
- Peter van der Veeken
- Karin Gorree
- Jelger de Vriend
Wanneer
Donderdag 20 mei 15:00 – 16:30 uur
Locatie
Online (Teams)
Kosten deelname
Gratis
Aanmelding via:
https://bit.ly/33hDxFG