Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Which? roept Lidl uit tot goedkoopste supermarkt van het VK

Kosovo: Spar investeert € 1,4 mln in vlaggenschip supermarkt
Spar Kosovo heeft een Spar Supermarkt geopend in de wijk Arbëria in Pristina. De uitgebreide versafdelingen omvatten AGF, slagerij, bakkerij, vis en maaltijdvervangers voor thuisgebruik. In de AGF-afdeling zijn zowel losse als voorverpakte producten verkrijgbaar, waardoor klanten meer keuze hebben.
Bron: spar-international.com 

Rusland: Magnit meldt 19,5% totale omzetgroei en 7,2% EBITDA-marge in 2021
Magnit, een van de grote retailers van Rusland, heeft zijn gecontroleerde financiële resultaten over boekjaar 2021 bekendgemaakt, opgesteld in overeenstemming met IFRS. Belangrijkste operationele en financiële hoogtepunten van boekjaar 2021: de totale omzet steeg met 19,5% j-o-j tot € 13,6 mld. De totale opbrengsten gecorrigeerd voor de overname van Dixy stegen met 10,8%; de nettowinkelomzet bedroeg € 13,3 mld, een stijging met 19,7% op jaarbasis. De voor de overname van Dixy gecorrigeerde groei van de netto-omzet bedroeg 11,3%.
Bron: magnit.com 

Tsjechische groep Rohlik wil 1.000 banen creëren in Roemenië met zijn Sezamo onlinesupermarkt
De online supermarkt Sezamo, die dit voorjaar in Roemenië wordt geïntroduceerd door de Tsjechische groep Rohlik, zal in het eerste jaar ongeveer 1.000 banen creëren. Het bedrijf zal zijn lokale activiteiten starten met 200 werknemers en het team zal met ongeveer 800 mensen toenemen na de introductie.
Bron: romania-insider.com 

M&S schort leveringen aan Russisch bedrijf van Turkse franchisenemer op
De Britse voedings- en kledingretailer Marks & Spencer heeft zijn leveringen aan de Russische activiteiten van zijn Turkse franchisenemer opgeschort na de Russische inval in Oekraïne, aldus het bedrijf. FiBA Group werkt sinds 1999 samen met de Britse retailer. De groep exploiteert 48 M&S-winkels in Rusland en 10 in Oekraïne, alsook winkels in Turkije.
Bron: reuters.com 

Which? roept Lidl uit tot goedkoopste supermarkt van het VK voor februari 2022
Volgens de laatste maandelijkse analyse van Which? is Lidl in februari de goedkoopste supermarkt van het VK. Lidl verslaat de grote vier supermarkten en Aldi met € 0,74. Which? vergeleek de prijzen van 23 boodschappen in februari, zowel merk- als huismerkartikelen. Gemiddeld betaalden shoppers € 29,25 bij Lidl. De geanalyseerde producten omvatten verse producten zoals appelen en eieren, en merkproducten zoals volkorenbrood van Hovis, om een uitgebreid overzicht te geven van de goedkoopste supermarkt van het VK in februari.
Bron: retailtimes.co.uk 

Publicatiedatum: