De druivenwereld is voortdurend in ontwikkeling; van de introductie van nieuwe rassen en premiumlijnen tot de ontwikkeling van houdbaarheidsverbeterende technieken. Met deze ontwikkelingen is de kwaliteit van druiven nog belangrijker geworden.
Met de keuzes die we maken op het gebied van kwaliteit hebben we invloed op het leven van miljoenen consumenten. Elke stap in de toeleveringsketen kent unieke uitdagingen en biedt kansen om de kwaliteit en de tevredenheid van de consument positief te beïnvloeden.
Daarom organiseren de versspecialisten van Normec Groen Agro Control een minisymposium over de kwaliteit van druiven voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitsinspecteurs, categoriemanagers, inkopers en telers.
Deelname is gratis. Het mini-symposium wordt in het Engels gegeven en wordt gehouden op vrijdag 2 december, 15:00-16:00 CET.
Inhoud
- Ziekten en aandoeningen
- Kwaliteitsnormen
- Analyse van residuen
- Kwaliteit in de supermarkt
- Perceptie van de consument
- Toekomst
Sprekers
Ludo Tuijnman van Normec Foodcare
Michel Witmer van Normec Groen Agro Control
Karin Gorree van Normec Foodcare
Voor meer informatie:
Jelger de Vriend
Normec Groen Agro Control
Tel: +31 15 257 25 11
www.agrocontrol.nl