Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Normec Foodcare en Kiwa nemen bezoeker mee op reis in de keten bij Theater Seminar

Aan de hand van een interactief programma met sketches en praktijkvoorbeelden nemen gastheren en kwaliteitsprofessionals van Normec Foodcare en Kiwa, Peter van der Veeken, Ludo Tuijnman en Marcel van de Werken, bezoekers tijdens een theater seminar mee op reis in de keten. Van bord naar teler en van teler naar bord.

"In onze samenleving gaat alles snel, verwachtingen liggen hoog. Daardoor is er steeds minder binding met producten voor consumptie die op natuurlijke wijze groeien en vers geoogst op het bord belanden.

We gaan ervan uit dat tegenwoordig alles voorradig is en jaarrond verkrijgbaar, want 'hoezo' is er vandaag geen bloemkool in de supermarkt, waarom zijn de paprika’s zo duur en waarom is mijn basilicum in pot opeens bruin terwijl die net nog groen in de winkel stond?

Hoewel de natuur zich niet altijd laat bespelen en het weer invloed heeft op de kwaliteit van groenten en fruit, komt er veel meer bij kijken voordat het product bij jou op je bord ligt."

Samen met sprekers Pierre Wind, kok des Vaderlands, en Jos van Mil, managing partner Greenco, laten zij zien wat er nodig is om de geoogste groente en fruit zo optimaal en vers mogelijk op het bord te krijgen, maar ook waar het zomaar fout kan gaan in de keten en dat vers product helemaal niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt.

"Een leerzaam seminar met een humoristische knipoog, voor iedereen die te maken heeft met kwaliteit van groenten en fruit of meer wil begrijpen van het verse product."

Het programma zal er op 20 september als volgt uit zien:

  • 12:00 Inloop
  • 12:15 Lunch (inbegrepen in de ticketprijs)
  • 12:45 Theaterzaal open
  • 13:00 Start programma
  • 13:15 Gastspreker Jos van Mil
  • 14:00 Interactief programma “Bloemkool en Saus”
  • 15:15 Pauze (drankje inbegrepen)
  • 15:30 Gastspreker Pierre Wind
  • 16:30 Afsluiting

Locatie:
Theater het Kruispunt
Middenbaan 111
2991 CS Barendrecht

Aanmelden kan hier

Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
+31 (0)88 848 20 20
www.normecfoodcare.com

Publicatiedatum: