Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe salade- en roerbakopties

Het Amerikaanse Ark Foods, een modern groenteteeltbedrijf en producent van kant-en-klare voedselproducten, is verheugd aan te kondigen dat zijn nieuwe Chopped Salad Kits, onderdeel van de Clean Label Eats productlijn, nu overal in de VS verkrijgbaar zijn.

De kits zijn er in vier varianten: Caesar-ish Kale, Crunchy Sesame Ramen, Southern BBQ Ranch en Sweet Kale Lemon Poppyseed. Deze smaken zijn gebouwd op een mix van groenten met een krachtige smaak en bevatten spannende, knapperige toppings en clean-label dressings. De plantaardige salades zijn allemaal niet-ggo-geverifieerd, voorgewassen en kant-en-klaar.

Caesar-ish Kale (boerenkool) en Crunchy Sesame Ramen zijn twee van de smaken in het nieuwe salade-aanbod.

"Salades hebben het afgelopen jaar een groei met dubbele cijfers gekend", zegt Noah Robbins, oprichter en CEO. "We hebben onze R&D-inspanningen gericht op het leveren van een reeks kant-en-klare salades die consumenten nog niet eerder hebben gezien."

Ark Foods onthult ook een andere nieuwe creatie: de Korean BBQ Stir Fry Kit. Het pakket deint mee op de smaken van de populaire Koreaanse barbecuetrend en bevat verse groenten met een zoete saus en voorgekookte rijst. Het biedt een maaltijd die binnen enkele minuten klaar is.

Korean BBQ Stir Fry Kit

De Korean BBQ Stir Fry Kit is het resultaat van een onderzoeks- en ontwikkelingsproces van een jaar. Het R&D-team van Ark Foods heeft zich verdiept in de essentie van Koreaanse barbecue en heeft een pakket gemaakt voor een complete gezinsmaaltijd met minimale voorbereidingstijd.

"Ons R&D-team heeft de groei van de Koreaanse barbecuetrend op de voet gevolgd, zowel in restaurants als bij de mensen thuis", zegt Robbins. "We weten dat de zoete en hartige mix en de knapperige textuur van deze maaltijdoptie een voltreffer zal worden."

Voor meer informatie:
Lindsay Belfatto
Ark Foods
[email protected]
www.arkfoods.com

Publicatiedatum: