Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na sluiting sterrenrestaurants droomt chef-kok van nieuw groentenrestaurant

"Wat er in mijn hoofd zit, is een fysiek restaurant waar groenten de hoofdrol hebben. Ik heb altijd al wat meer met groenten willen doen namelijk. Een verdeling van tachtig procent groenten en twintig procent vlees of vis, alleen maar lokaal geproduceerd, lijkt me ideaal." Een halfjaar geleden sloot chef-kok Pieter Bosters zijn sterrenrestaurant Mijn Keuken in Wouw, zo schrijft BN De Stem. Inmiddels heeft hij zijn draai weer gevonden en droomt hij van een eigen groentenrestaurant. Lees hier meer.

Publicatiedatum: