De tomaten wereld veranderd snel. Tobrv zorgt voor strikte hygiëneregels en vele nieuwe resistente of hoog tolerante variëteiten. Telers moeten keuzes maken met minder informatie en zaadhuizen proberen nieuwe variëteiten zo snel mogelijk te introduceren. Wat zijn de consequenties hiervan voor productie, kwaliteit en de markt? Daarom organiseert Normec Foodcare een mini symposium Tomaat.
Wanneer:
Vrijdag 24 november 15:00 – 16:00 (CET)
Locatie:
Online
Kosten deelname:
Gratis
Taal:
Engels
Voor wie:
Kwaliteitsmanagers en keurmeesters, category managers en inkopers, telers.
Wat komt aan bod?
- Tobrv
- Consequenties voor de teler
- Consequenties voor de markt
- Resistentie nieuwe variëteiten
- Toekomst
Sprekers
- Peter van der Veeken (Normec Maas Goodacre)
- Ines van Marrewijk (Normec Groen Agro Control)
- Lotfi Bani (Syngenta Nederland)
- Karin Gorree (Normec Innovative Fresh)
Aanmelden kan hier.