Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Man hakt drie historische appelbomen om

Ismail Elmagdoub heeft een boete gekregen voor het illegaal verwijderen van drie historische appelbomen in zijn tuin in de Cotswolds. Elmagdoub rechtvaardigde zijn handelen door te stellen dat hij de bomen liet omhakken vanwege de gezondheid van zijn hond, die ziek werd na het eten van gevallen appels. Daarnaast trokken de bomen wespen aan, wat problemen veroorzaakte voor zijn gezin. Het betreffende natuurgebied aan de achterkant van zijn tuin herbergde deze bomen, die naar verluidt minstens 60 jaar oud waren. Historische documenten uit 1891 bevestigen dat ze deel uitmaakten van een boomgaard.

Ismail Elmagdoub, eigenaar van het bedrijfsondersteunende bedrijf genaamd Crab Apple Services Ltd, bood zijn excuses aan voor zijn impulsieve handelingen. Hij erkende dat zijn acties ondoordacht waren. De rechter heeft hem opgedragen boetes en kosten te betalen tot een totaal van £8.884. Ondanks zijn spijt benadrukte Elmagdoub dat zijn handelen was ingegeven door de wens zijn gezin te beschermen. Hij verklaarde ook niet op de hoogte te zijn geweest van het feit dat de bomen zich in een natuurgebied bevonden.

Bron

Publicatiedatum: