Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buurtjes gaat samenwerking aan met Den Hertog Versleverancier

Horecagroothandel Buurtjes in Amsterdam en Den Hertog Versleverancier in Amstelveen hebben besloten om hun activiteiten per 1 februari 2024 samen te voegen in één bedrijf. Voorlopig zullen de beide bedrijfsnamen gevoerd gaan blijven, maar zullen de orderstromen en commerciële activiteiten worden geïntegreerd.

Hierbij zal Buurtjes haar locatie op de groothandelsmarkt gaan verlaten en zal de gehele distributie plaatsvinden vanuit Amstelveen. "Beide partijen gaan profiteren van een meer efficiënt ingericht productie en inkoopproces met de nodige schaalvoordelen. Er zijn grote overlappingen in het marktsegment van restaurants, horeca en cateringbedrijven. Ook het marktgebied is vrijwel hetzelfde, dus zullen er synergievoordelen behaald kunnen worden. Beide partijen kunnen hierdoor enerzijds nog beter inspelen op de groei van AGF bij horeca- afnemers en anderzijds bijdragen aan een meer economische en duurzame energietransitie."

"Voor alle medewerkers is plaats in de overname waarbij de directie zal worden gevoerd door Jeroen Helleman en Richard Swart. André den Hertog zal zich in de loop van 2024 terugtrekken uit het bedrijf. Voor beide bedrijven met een lange historie in de ‘groot Amsterdam’ ontstaan nieuwe kansen om in schaalvergroting en concentratietendensen in de groothandelsmarkt een professionele partij te kunnen zijn en blijven."

Voor meer informatie:
Buurtjes
Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 139-140
1051 LJ Amsterdam
020 486 70 53
[email protected]
www.buurtjes.com

Den Hertog Versleverancier
Amsteldijk-Zuid 78a
1184 VE Amstelveen
020 4963045
www.denhertogversleverancier.nl

Publicatiedatum: