Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF.nl met nieuwe website van start

We beginnen bij AGF.nl het nieuwe jaar feestelijk. Al onze websites hebben namelijk een restyling ondergaan. We hebben de nieuwe website meer afgestemd op de gebruiker. Zo is het vanaf nu mogelijk om onder de top-10 van teksten de sectoren te openen en te sluiten. Wil je bijvoorbeeld alleen het nieuws over citrus, koeling en retail zichtbaar hebben op de website, dan kun je de overige sectoren aan de rechterzijkant van elke sector sluiten.

In deze nieuwe vorm zullen alle foto’s op de homepage in hetzelfde formaat (in de verhouding 1200x800) worden geplaatst. Ook krijgen de specials een meer prominente plek bovenaan de site. Het formaat van de banners aan de rechterzijkant van de website hebben we gelijkgetrokken. Last but least en niet onbelangrijk, de mop tref je nu links op de site onder het weerbericht aan.

Een andere ontwikkeling is dat we, eigengereid als we zijn, stoppen met het promoten van onze artikelen via sociale media. We geloven namelijk veel meer in het bereik van onze eigen nieuwsbrief. Met AGF.nl versturen we de nieuwsbrief dagelijks naar ruim 18.000 abonnees. Dit resulteerde de afgelopen maanden tot meer dan 700.000 pageviews per maand. In combinatie met onze internationale FreshPlaza- en tuinbouwnieuwsbrieven is het wereldwijde bereik nog vele malen groter.

Heb je vragen, feedback, of wil je op deze frisse site adverteren? Neem dan contact met ons op!

Publicatiedatum: