De vraag naar blauwe bessen blijft stijgen. Momenteel kampt de markt met schaarste, wat voor de nodige uitdagingen zorgt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de dalende beschikbaarheid van de blauwe bessen, de stijgende prijs, de veeleisende consument of de verminderde kwaliteit van de blauwe bessen?
Tijdens het symposium van Normec namen Ludo Tuijnman (Normec Maas Goodacre), Stefan Droogendijk (Normec QC One), Michel Witmer (Normec Groen Agro Control) en Karin Gorree (Normec Innovative Fresh) je mee in de volgende onderwerpen: teelt, productkwaliteit en kwaliteitsregistratie, de blauwe bessenconsument, de gevolgen van El NiƱo en fosetyl-aluminium en fosforigzuur in blauwe bessen.
Bekijk hier het symposium:
Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
+31 (0)88 848 20 20
[email protected]
www.normecfoodcare.com