Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mini-symposium blauwe bessen

De vraag naar blauwe bessen blijft stijgen. Momenteel kampt de markt met schaarste, wat voor de nodige uitdagingen zorgt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de dalende beschikbaarheid van de blauwe bessen, de stijgende prijs, de veeleisende consument of de verminderde kwaliteit van de blauwe bessen?

Tijdens het symposium van Normec namen Ludo Tuijnman (Normec Maas Goodacre), Stefan Droogendijk (Normec QC One), Michel Witmer (Normec Groen Agro Control) en Karin Gorree (Normec Innovative Fresh) je mee in de volgende onderwerpen: teelt, productkwaliteit en kwaliteitsregistratie, de blauwe bessenconsument, de gevolgen van El NiƱo en fosetyl-aluminium en fosforigzuur in blauwe bessen.

Bekijk hier het symposium:

Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
+31 (0)88 848 20 20
[email protected]
www.normecfoodcare.com

Publicatiedatum: