Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikanen verwachten overvloed Peruaanse avocado's

Hass avocado's uit Peru zullen op tijd beschikbaar zijn voor Amerikanen tijdens het barbecueseizoen van 2024. Klanten van Index Fresh, een wereldwijde fruitexporteur van avocado's, zullen de hele zomer kunnen genieten van de Peruaanse oogst. Dit fruit is nu al verzekerd als onderdeel van vooraf geboekte, seizoensgebonden programma's voor zowel de retail als horeca, met vaste prijzen.

"We verwachten een overvloed aan Peruaanse avocado's die laat dit voorjaar en de hele zomer de Amerikaanse toeleveringsketen zullen binnenkomen," zegt Dalila Rivera, VP sourcing van Index Fresh. "Dit jaar komen de Peruaanse avocado's iets eerder aan en zijn ze perfect om een tekort aan Mexicaanse avocado-importen aan te vullen. De Peruaanse oogst voegt zo een belangrijke en concurrerende fruitbron toe gedurende het hele seizoen."

Het Peruaanse fruit zal vanaf de laatste week van mei worden geoogst.

Het Peruaanse fruit zal vanaf de laatste week van mei worden geoogst en gedurende het seizoen tot in september zullen er volumes aankomen in de VS. Rivera benadrukte het belang van een consistente en betrouwbare oogst van het fruit uit Peru gedurende deze periode, vooral dit jaar. Het zal een cruciaal onderdeel blijven van de Amerikaanse avocadomarkt tijdens de zomermaanden. Met het guacamole-seizoen in volle gang biedt het Peruaanse programma een aantrekkelijke optie voor consumenten om hun keuzemogelijkheden uit te breiden."

De inkoop- en salesteams van Index Fresh werken aan programma's die aan de zomervraag voldoen. Door de prijzen nu vast te zetten, worden de kosten voorspelbaarder en zijn volumes verzekerd tegen concurrerende tarieven die stabiel zijn gedurende het zomerseizoen.

Voor meer informatie:
Index Fresh
Tel: +1 (909) 877-1577
[email protected]
www.indexfresh.com

Publicatiedatum: