Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Event Van Hoeckel bij Koppert Cress

60 zorgprofessionals present bij 'Over smaak gesproken’

Van Hoeckel (onderdeel van Sligro Food Group) organiseerde afgelopen dinsdag voor ruim 60 zorgprofessionals en relaties het unieke event 'Over smaak gesproken' bij Koppert Cress.

De focus lag op plantaardige gerechten en de positieve effecten op gezondheid en herstel, passend bij het preventieakkoord. Alsmede het toevoegen van smaken met natuurlijke en plantaardige smaakmakers.


Na het welkom door Rob Baan werd een volledige plantaardige lunch geserveerd. Tussen de gerechten door was er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan én kregen de gasten een rondleiding door de kassen van Koppert Cress voor een Cressperience.


De dag werd georganiseerd in samenwerking met diverse AGF-leveranciers waaronder; Koolen Champignons, Fruitypack, Hessing, Kempenfoods/the Veggie Company, Peka Kroef en HAK Fresh.

Voor meer informatie:
Sligro Food Group Nederland
Peter van Teeseling
National Accountmanager (AGF)
T. 0413- 343 500
[email protected]
www.sligro.nl

Publicatiedatum: