Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
pilot pakt goed uit

Nieuw: Passiefruit uit Nederlandse kas

De Hollandse passievrucht is nieuw in het assortiment van Staay Food Group. Eén van de vaste teeltpartners heeft twee jaar geleden in zijn kas in het Limburgse Belfeld een klein areaal van passievruchtplanten aangeplant. Na een succesvolle pilotfase is het product nu beschikbaar.

"Het is uniek dat er passiefruit op Nederlandse bodem wordt verbouwd. Nederlands passiefruit kenmerkt zich door de zoetere smaak en het grotere formaat dan de bekende passiefruit. Door de lokale teelt kan het product namelijk rijp geoogst worden. Hierdoor zijn de vruchten merkbaar groter, zoeter en sappiger. Bij de teelt wordt bovendien alleen biologische gewasbescherming gebruikt. Dit alles maakt het product uitermate geschikt voor foodserviceklanten waarbij het draait om smaak, kwaliteit en beleving."

Vanaf nu tot en met oktober is het passiefruit van eigen bodem beschikbaar in 2 kg los en 24 en 30 stuks gelegd.

Voor meer informatie:
Mark Loojenga
Staay Food Group
06-13808981
[email protected]
www.staay.nl

Publicatiedatum: