Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Co-op en Britse telers bundelen krachten

Nederland: Ochama lanceert "ochama 1h delivery", versterkt inzet voor tijdigheid
Ochama kondigde de lancering aan van "ochama 1h delivery", waarmee het bedrijf zijn toewijding onderstreept aan het leveren van snelle en betrouwbare winkelervaringen die voldoen aan de veranderende behoeften van zijn klanten. De nieuwe service biedt gratis bezorging binnen een uur voor geselecteerde producten in het grootste deel van Amsterdam en is daarmee de enige gratis service in zijn soort in Nederland.
Bron: jdcorporateblog.com

Kwartaalomzet van discounter Pepco daalt door verstoring toevoerketen
De Europese discountretailer Pepco Group rapporteerde een slechter dan verwachte daling van 4,3% in de onderliggende omzet over het derde kwartaal. Dit was volgens de groep deels te wijten aan een vertraging van de zomervoorraad in de winkelschappen als gevolg van transportproblemen in de Rode Zee. De groep zei nog steeds een onderliggende winst voor rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie (EBITDA) te verwachten van ongeveer 900 miljoen euro (975,15 miljoen dollar) in 2023/24, tegenover 753 miljoen euro in 2022/23.
Bron: reuters.com

Capri-Sun zoekt nieuwe partner
Eigenaar Hans-Peter Wild van Capri-Sun is op zoek naar een koper die een minderheidsbelang in het fruitsappenbedrijf wil. De Zwitserse miljardair is nu in de tachtig en bereidt zijn opvolging voor.
Bron: retaildetail.eu

VK: Morrisons wordt eerste supermarkt die samenwerkt met The Institute For Agriculture and Horticulture
Morrisons heeft op de Great Yorkshire Show aangekondigd dat het gaat samenwerken met The Institute for Agriculture and Horticulture (TIAH) om zijn telers te ondersteunen op de weg naar netto nul. Als grootste directe klant van de Britse land- en tuinbouw zal Morrisons het digitale platform van TIAH testen, dat deels wordt gefinancierd door DEFRA, om het tekort aan vaardigheden in de land- en tuinbouw aan te pakken.
Bron: morrisons-corporate.com

Co-op en Britse telers bundelen krachten om duurzaamheid op Britse teeltbedrijven te stimuleren
Co-op heeft plannen onthuld om Britse telers te ondersteunen bij het invoeren van duurzame teeltmethoden om duurzaamheid te stimuleren en toekomstige milieuproblemen aan te pakken.
Bron: co-operative.coop

Kelp deze zomer nieuwste smaak Schotse zeewier chips bij Asda
SHORE The Scottish Seaweed Co. uit Wick werkt samen met Asda aan de lancering van alle vier de smaken van zijn lokaal geoogste zeewierchips, die deze zomer in de winkels van Asda Scotland liggen.
Bron: corporate.asda.com

VK: NHS-medewerker krijgt droombaan als Aldi's Crisp Taster
NHS-medewerker George Critchley (38) uit Sheffield heeft honderden sollicitanten verslagen om Aldi's eerste Crisp Taster te worden. George, een fanatieke aardappelsnackfanaat, krijgt een selectie chips van Aldi in ruil voor het rapporteren van zijn gedachten aan het inkoopteam van de supermarkt. Aan de hand van een aantal specifieke beoordelingscriteria zal George's deskundige feedback een leidraad zijn voor het toekomstige assortiment.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Publicatiedatum: