Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

M&S gaat gemakswinkels uitbreiden

Spanje: Caprabo streeft naar €900 mln omzet in 2026
De Spaanse supermarktgroep Caprabo heeft zichzelf tot doel gesteld om in 2026 een omzet van €900 mln te behalen, evenals een EBITDA van €34 mln. Caprabo rapporteerde een omzet van €780 mln in zijn meest recente boekjaar.
Bron: esmmagazine.com

VK: Aldi-winkel in Epsom voor tweede keer afgewezen
Plannen voor een Aldi-winkel zijn opnieuw afgewezen uit vrees dat het toegenomen verkeer een ernstige impact zou hebben op de verkeersveiligheid. De raadsleden van Epsom and Ewell hebben de aanvraag voor het leegstaande voormalige Dairy Crest terrein in Alexandra Road voor de tweede keer afgewezen tijdens een vergadering op woensdag, volgens de Local Democracy Reporting Service.
Bron: bbc.com

Spaanse retailer Grupo MAS breidt alliantie met Glovo uit naar Cádiz
De Spaanse Grupo MAS heeft zijn samenwerking met Glovo uitgebreid om online leveringen van Supermercados MAS in Cádiz aan te bieden. Shoppers in de stad Cádiz kunnen kiezen uit ongeveer 8.000 SKU's die worden aangeboden door Supermercados MAS op de retailer's app en gebruik maken van de 30-minuten bezorgservice, voegde het bedrijf eraan toe.
Bron: esmmagazine.com

VK: M&S gaat gemakswinkels uitbreiden met 10 nieuwe openingen en 50 vernieuwingen
M&S heeft plannen onthuld om zijn aanwezigheid in gemakswinkels dit jaar uit te breiden om de £1 miljard business te laten groeien. De retailer zei dat het samen met zijn franchisepartners minstens 10 nieuwe winkels zal openen en tot 50 bestaande gemakswinkels in heel het VK zal vernieuwen.
Bron: retailgazette.co.uk

VK: Asda wikkelt uitrol van online boodschappen pick-oplossing Store Assist af
Asda heeft de uitrol van Store Assist, de nieuwe oplossing voor het online verzamelen van boodschappen, voltooid. In een LinkedIn post zegt Kevin Besford, Senior Director - Retail Future, Asda: "Deze prestatie weerspiegelt de briljante samenwerking tussen de Retail, Tech, E-commerce en Online Store Assist teams."
Bron: retailtechinnovationhub.com

Amazon kan onderzoek krijgen naar de behandeling van leveranciers van kruidenierswaren in het VK
De Groceries Code Adjudicator (GCA) zei dat uit zijn jaarlijkse enquête voor 2024 bleek dat minder dan de helft van de respondenten die rechtstreeks aan Amazon leveren, van mening is dat de Amerikaanse gigant de Groceries Supply Code of Practice (GSCOP) 'consequent' of 'meestal' naleeft.
Bron: esmmagazine.com

Publicatiedatum: