Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Addverb kondigt samenwerking aan met Peka Kroef

Addverb, een wereldwijd bedrijf actief in robotica en magazijnautomatisering, kondigde haar samenwerking aan met Peka Kroef uit Odiliapeel. Deze samenwerking betekent een grote stap voorwaarts in de logistiek van Peka Kroef door de introductie van een volledig geautomatiseerd palletmagazijn voor opslag en Goods-to-Person orderpicking.


Gerard Kroef, oprichter en voorzitter van de Raad van Bestuur van Peka Kroef

Peka Kroef is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verse, gekoelde aardappelproducten. Sinds 1970 verleggen ze voortdurend de grenzen van hun productiemethoden om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, met als resultaat nog versere, nog gebruiksvriendelijke en nog smaakvollere producten.

De geavanceerde automatiseringstechnologie van Addverb is klaar om de logistiek van Peka Kroef te transformeren. Met een opslagdichtheid van 3,1 pallets/m² moet deze innovatie de pickingefficiëntie verviervoudigen. Dit zal het orderpickingroces aanzienlijk stroomlijnen en de algehele productiviteit verhogen, waardoor Peka Kroef kan voldoen aan de leveringsverplichtingen voor zijn B2B-klanten.

De oplossing omvat flexibele oplossingen zoals 4-baans palletshuttles, railgeleide voertuigen (RGV's) voor efficiënt en snel pallettransport, alsook goederen-naar-persoon werkstations om het orderpickingproces te optimaliseren en de nauwkeurigheid en snelheid te verhogen. Een naadloze verbinding tussen de productie en het automatische opslagsysteem zorgt voor soepele en efficiënte activiteiten.

Edwin Holleman, CEO van Peka Kroef: "Deze oplossing zal een revolutie betekenen voor onze opslagcapaciteit door een maximale ruimte-efficiëntie mogelijk te maken. Het zal ons toelaten ons productassortiment te verbreden en naadloos nieuwe bedrijfssegmenten te integreren. Het systeem zal ook energiezuinig zijn, wat ons streven naar duurzaamheid belichaamt. Deze innovaties zullen onze logistieke stroom transformeren en de prestaties van onze hele operatie verbeteren."

Pieter Feenstra, EMEA CEO van Addverb: "We zijn verheugd om met Peka Kroef samen te werken in dit project. Onze geavanceerde automatiseringstechnologieën zullen hen voorzien van de tools die ze nodig hebben om het imago van kwaliteit en betrouwbaarheid dat ze hebben opgebouwd verder ter ondersteunen en tegelijkertijd de toekomst van de logistiek te omarmen."

Voor meer informatie:
Addverb
www.addverb.com

Peka Kroef
www.pekakroef.com

Publicatiedatum: