Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ingeborg Kleijer

Uit de oude doos: Via Facebook kreeg ik deze herinnering: het is 11 jaar geleden dat we het eerste maaltijdpakket 'Verse Pastasaus' op de markt brachten met Bakker Barendrecht voor Albert Heijn (erwtensoep was er al).

We waren ervan overtuigd dat dit een succes zou worden, maar het werd geen succes. Waarom niet? Het was niet anders genoeg, was wel erg veel plastic, en loste geen probleem op (de meeste mensen hebben al een routine voor een pastasaus) - de basisregel van goede innovatie. Daarom kwamen daarna bv de couscous en Thaise Curry's, ideeën van Edith Lasonder.

Dankzij het geloof van o.a. Frank Loos en goed teamwork kregen we de tijd om te schaven aan het concept met FoodbyDesign en het is zo tof om te zien waar de categorie nu staat met alle nieuwe recepten. Van een afstand blijft het leuk om te volgen. 'The real thing' ligt dus bij de Appie 😋. Eet smakelijk!

Publicatiedatum: