Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wonnen er al een dagprijs in het Takii Tourploegspel?

Het was gisteren rustdag in de Tour de France, dus is er door de renners hooguit wat losgefietst. Een dagwinnaar kwam er niet, dus ook niet in het Takii Tourploegspel.

Hieronder zetten we nog even op een rijtje wie er al een dagzege binnenharkten, of zelfs meerdere soms. Dagwinnaars ontvangen van sponsor Takii een Takii-bidon.

De nummer 1 in de eindstand wint een fietsclinic voor vijf personen door het Universe Cycling Team, een UCI continental ploeg. De nummer 2 ontvangt bovendien een waardebon van 100 euro van online fietsenwinkel FuturumShop en de nummer 3 krijgt een bon van 50 euro van Futurumshop. Daarnaast winnen de nummer 1, 2 en 3 nog respectievelijk 125, 75 en 50 euro. De eerste 10 in het eindklassement ontvangen van Takii daarnaast een bollentrui en de dagwinnaars ontvangen van Takii een bidon.

Vandaag start deel 3 van de Tour de France met een rit van Gruissan naar Nimes. Morgen volgt weer een nieuwe Takii-tussenstand.

Dagwinnaar A. Kwaker kan zich nog altijd melden op [email protected]. Zonder reactie wordt het opsturen van een dagprijs lastig.